Kamille Saabre raamat “Ütlen sulle head”. Innustavad lühilood ja maalid

Kamille Saabre raamat “Ütlen sulle head”

Kamille saabre raamat Ütlen sulle head

Kamille Saabre raamat “Ütlen sulle head” lühilood ja neid elustavad maalid püüavad Sinus äratada argipäevas kustunud ideaale. Usku ilusasse, heasse, helgesse. Kui oled ise innustunud saad omakorda tiivustada teisi enda ümber nägema, et elu ei tee aastatega vanemaks vaid hoopis küpsemaks. Ei kustuta ideaale vaid annab usku ja lootust.
Peame teineteisele seda heade sõnadega lihtsalt meelde tuletama. Sõnaga saab teha palju head”

Panin raamatusse kirja erinevad lood. Hetked millest olen läbi käinud ja hetked mis peast läbi käinud. Kõikides lugudes on emotsioonidesse peidetud õpetlik külg. Ma arvan, et kõigest on hea õppida. Heast ja halvast.

Muidugi on raamatus palju pilte. Tekstide vahel. Piltideks on minu maalid, mis on kõvasti vähendatud. Muidu nad poleks raamatusse ära mahtunud.

Piltide juures on väikesed mõtteterad, mis lugusid ja pilte omakorda illustreerivad. Ja lihtsalt mõtteainet pakuvad.

Loodan, et see raamat leieb tee sinu juurde. Raamat on müügil raamatupoodides ja saad tellida ONLINE

Siin ka üks lugu raamatust:

“Lähen ära”

Ma lähen su juurest ära. Sest sa pole nagu mina.

Sa ei mõtle nagu mina. Ei ütle nagu mina. Ei tee nagu mina. Sa võiksid olla nagu mina. Nii oleks lihtne su juures olla.

Ei pea rääkima, sest mõtleme nagu mina. Toimetame vaidlemata, sest teeme nagu mina. Ei tülitse, sest näeme nagu mina. Mõistame, sest tunneme nagu mina. Armastame, sest oleme lähedal nagu mina.

Ma ei lähe su juurest ära. Sest sa ei mõtle nagu mina. Ei ütle nagu mina. Ei tee nagu mina. Ma ei taha, et sa oled mina. Sa oled sina. Nii on parem su juures olla.

Meil on, millest rääkida, sest sa mõtled nagu sina. Ja mina mõtlen nagu mina. Me avastame toimetusteks uusi viise, sest sa teed nagu sina. Ja mina nagu mina. Meil on põhjust uudishimuks, sest sa näed nagu sina ja mina näen nagu mina. Me tunneme kaasa, sest sa tunned nagu sina. Ja mina nagu mina. Me armastame, sest andestad sina. Andestan mina.

Ma lähen enda juurest ära, et tulla sulle lähemale. Sina lähed enda juurest ära, et tulla mulle lähemale. Siis oled sina natuke rohkem mina. Ja mina natuke rohkem sina. Nii on hea teineteise juures olla.

laste aluspesu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.